Joka koulussa on aloitettu Pänttäyksestä printtaukseen -hankkeen suunnitelmat ja suurimmassa osassa myös toteutus. Monissa pienemmissä kouluissa PP viedään koulun kaikille oppilaille ja isoissa hanke kohdistetaan tietylle ikäryhmälle. Yhteistä on innostus ja aiheen soveltaminen paikalliseksi kokonaisuudeksi.

Muutamia esimerkkejä paikallisista PP-versioista: Koulumestarissa PP on osana 6.-luokkien Keksintökuukautta ensi keväänä. Oppilaat kehittelevät kuukauden aikana jonkin oman keksinnön, joka esitellään muille. Karamzinissa tehdään kaikkien neljäsluokkalaisten kanssa monialainen pelikokonaisuus, joka toteutetaan yhteistuumin useiden opettajien kanssa useita aineita yhdistellen. Vaasan kristillisessä koulussa mukana ovat koko koulun oppilaat, jopa 1.-2. -luokkalaiset ovat päässeet hienosti 3D-mallinnuksen alkuun. Espoon kristillisessä koulussa yläkoululaisten ryhmä mallintaa, tulostaa ja rakentelee droneja. Muutama on jo lentänytkin!